Vleesfondue

Ook wel fondue Bourguignonne genoemd. Hierbij wordt vlees ingedoopt in kokend hete olie. Daarbij worden allerlei sausjes geserveerd
Lekker zelf iedereen z'n kostje laten koken:  het wordt zo wel heel makkelijk voor de gastvrouw Maak er een afwisselende schotel van
. Reken per persoon op 200 - 250 gr vlees.


Gourmet

Gourmetten is een typisch Nederlands gebruik  dat waarschijnlijk overgewaaid is uit Azië. Het is vergelijkbaar met steengrillenen. Bij gourmetten wordt, vlees , vis  en/of groente gebruikt. Een aanvullende mogelijkheid is het bakken van kleine omeletten  of pannenkoeken. Het geheel wordt vaak aangekleed met verschillende sauzen  en stokbrood
Fondue

Runsvlees
Varkenshaasje
Kip
Vleesballetjes
Spekrolletjes


Gourmet

Biefstuk, saté
Kipfilet, Vink
Hamburger,
Worst,
Lamskotelet
en Schnitzel




Voor de kleintjes is er een special kindergourmet
Kinder Gourmet

Kipfilet,
Hamburger,
Worst


Wildfondue

Everzwijn
Fazant en
Hert